Home Over Ons Nieuws Verkoopgebied Service F.A.Q. Contact
 
 


Over ons.

Bes Reklam, oorspronkelijk een gerespecteerde en succesvolle distributeur van grote internationale merken, heeft de grootste aandacht voor de behoeften van de klant en de eisen van de markt gebracht die een welverdiende consequente en voortdurende economische groei per jaar heeft sinds 1994.
Vanwege jaar lang progressieve onderzoek en ontwikkeling, samen met de succesvolle acties in de lokale markt, was Bes te danken aan de verdere uitbreiding van zowel de faciliteiten en het bedrijfsleven op een nieuw niveau door het produceren van haar eigen merk Unifol ® Self Adhesive PVC Films in 2004.


Bes is momenteel actief in zijn nieuwe kantoren en depot in Ikitelli - Istanbul en de productie-installatie in Cerkezkoy - Tekirdag waar de eerste kwaliteit Unifol ® merk Self Adhesive PVC Films worden vervaardigd.
Unifol ® Self Adhesive PVC-films worden geproduceerd door het gebruik van de hoogste kwaliteit van grondstoffen, die uit de Europese producenten.
Unifol ® is de enige Self Adhesive PVC Film merk geproduceerd in Turkije, is zich terdege bewust van haar opdracht om zowel het merk en de Turkse markt vooruit, omdat het de concurrentiestrijd met de wereld van merken Self Adhesive PVC-films, niet alleen in de lokale markt, maar Ook in de internationale markten.

Unifol ® is een steeds meer en meer gevraagd na Self Adhesive PVC Film merk-en dit is niet zonder reden. Allereerst is er een uitgebreid assortiment om aan de eisen van Self Adhesive PVC Film distributeur en aanvrager. Ten tweede, de hoge klanttevredenheid tarieven leiden tot een stijging van de vraag in de tijd. Ten derde, door het gebruik van een efficiënte levering en beheer van de visbestanden, Unifol ® voorkomt lange vertragingen en inefficiënties in de aflevering. Geografische nabijheid van onze faciliteiten op de internationale markten, Oost-Europese landen in het bijzonder, levert een belangrijke klant voordeel, zowel in levertijd en kosten. Laatste en meest belangrijk, Unifol ® Self Adhesive PVC Films hebben DIN EN ISO 9001: 2000 certificatie kwaliteit en het bedrijf heeft een welverdiende reputatie en ervaring in het nastreven van hoogste professionele kwaliteit van de productie en verkoop en distributie processen.

Unifol ® Self Adhesive PVC-films worden geproduceerd met behulp van Europese oorsprong state-of-the-art coating lijn, de uitrusting en de hoge kwaliteit van grondstoffen, geschoold personeel, efficiënte klantenrelaties, lopend onderzoek en productontwikkeling activiteiten om onze klanten met het grootste genoegen op alle niveaus.


UNIFOL | Televisieweg 77 | 1322 AK Almere
Tel: 036 - 536 15 81 | E-mail: info@unifol.nl